#Undefined

Bring it online

03.12.2020


16.00 - 17.30


Online (locatie), Online


Op donderdagmiddag 3 december om 16:00 uur organiseert het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie de informatiebijeenkomst Bring it online! 2021–2024.

Tijdens deze online bijeenkomst in Teams brengen ze de ontwerpende sector samen en gaan ze graag in gesprek over wat jou drijft. Hoe kunnen ze je ontwerpideeën ondersteunen en hoe kunnen ze met de sector als geheel maatschappelijke impact bereiken? Er wordt ook gesproken over de impact van covid-19 op het fonds en het ontwerpveld. Nu en in de nabije toekomst.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Programma

Directeur Syb Groeneveld zal aftrappen met een toelichting op ontwikkelingen binnen het fonds, de nieuwe regelingen en extra activiteiten in de beleidsperiode 2021–2024. Wat blijft zoals het was, wat is nieuw en wat verandert er?

Een belangrijk onderdeel van de middag zijn de break-out rooms met medewerkers van het fonds, waarvoor je je als deelnemer vooraf kunt inschrijven. In deze sessies krijg je toelichting op de mogelijkheden binnen de regeling van je keuze en binnen het fonds, door middel van een Q&A-gesprek met de online deelnemers. De sessies duren een uur.

Maak je keuze uit deze sessies, je kan slechts één sessie bijwonen.

  • Regeling Vormgeving

  • Regeling Architectuur

  • Regeling Digitale cultuur, Upstream: music x design en Immerse\Interact

  • Regeling Talentontwikkeling

  • Internationaal samenwerken in tijden van covid-19

Wil je vooraf een vraag indienen of een onderwerp agenderen? Geef dan bij je aanmelding aan voor welke sessie je kiest – slechts één keuze is mogelijk – en stel alvast je vraag.

Aanmelden

Je ontvangt voorafgaand aan 3 december een link voor deelname in je mailbox. Reageer uiterlijk maandag 30 november 2020.