#Undefined

Circular Design Class – Verpakkingen

27.11.2019


09.00 - 18.00


KIDV , Zuid Hollandlaan 7, 2596 AL , KIDV, Den Haag


CIRCO en het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) organiseren een Circular Design Class om verpakkingsontwerpers kennis en nieuwe inzichten te bieden op het gebied van circulair design. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de basics van circular design en circulaire businessmodellen. Daarbij kijken we naar uiteenlopende praktijkvoorbeelden van koplopers. Vervolgens passen we deze inzichten toe op jouw eigen business case.

De aanpak van de CIRCO Class is gebaseerd op het onderzoek en het boek Products that Last (Conny Bakker et al., TU Delft) en het boek Products that Flow (Siem Haffmans et al., Partners for Innovation) en de daarin beschreven businessmodellen en ontwerpstrategieën. Om de nieuwe inzichten uiteindelijk toe te kunnen passen in de praktijk, moet je je als ontwerper opstellen als change agent voor circulair ontwerpen. In het laatste deel van de training leer je daarom hoe je in jouw dagelijkse praktijk circulair ontwerpen op de agenda van je opdrachtgevers of collega’s kunt krijgen.

Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 15 verpakkingsontwerpers deelnemen. Selectie vindt plaats op basis van profiel en motivatie.

Voor wie?

Verpakkingsontwerpers die aan de slag willen met circulair design.

Trainers

Deze training wordt geleid door Siem Haffmans.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Kosten

De kosten zijn 150 euro (excl. btw) per deelnemer, inclusief lunch en boek. De reguliere deelnamekosten bedragen 500 euro (excl. btw) per deelnemer. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.