#Events

Claudy Jongstra, erelid BNO

26.08.2021


16.00 - 19.00


Museum De Lakenhal, Oude Singel 32, 2312 RA, Museum De Lakenhal, Leiden


Begin dit jaar is Claudy Jongstra benoemd tot erelid van de BNO. Om dat te vieren organiseren we op donderdag 26 augustus een exclusief, besloten event in Museum De Lakenhal in Leiden. 

In dit onlangs verbouwde museum zijn nog t/m 29 augustus twee prachtige installaties van Claudy te bewonderen. In een dialoog zal journalist Edo Dijksterhuis Claudy bevragen op de verhouding tussen autonome kunst en vormgeving, en Claudy's ervaringen en denkbeelden daarover. Daarna zal Claudy worden geïnstalleerd als erelid van de BNO.

Odoo CMS - een grote afbeelding

 Foto: Claudy Jongstra met op de achtergrond 'Woven Skin' (Fotografie: Monique Shaw)

Programma


16.00 uur: inloop en bekijken tentoonstelling op eigen gelegenheid

17.00 uur: naar auditorium, check ID en QR-code coronacheck-app

17.10 uur: dialoog Claudy Jongstra en Edo Dijksterhuis

17.30 uur: installatie Claudy Jongstra als erelid van de BNO

17.40 uur: borrel

19.00 uur: einde

Toegang

Omwille van ieders veiligheid maken we gebruik van de CoronaCheck-app in combinatie met je ID. Voorafgaand aan deze bijeenkomst moet je vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag via deze app dus zijn omgezet naar de bijbehorende QR-code. Zonder geldige QR-code kan helaas geen toegang worden verleend. Ben je (nog) niet gevaccineerd? Een afspraak voor een Coronatest kan gemaakt worden via www.testenvoortoegang.nl.

Naar aanleiding van het erelidmaatschap verscheen eerder in Dd Magazine een interview met Claudy Jongstra, geschreven door Edo Dijksterhuis. Lees het artikel hier.