#Events

CLUB DDD Drive-in #2: The Battle of the Souls

07.07.2022


11.30 - 18.00


Restaurant Karma Kebab, Kanaalweg 50, 3526 KM, Utrecht


Dit event is alleen op uitnodiging te bezoeken!


Na de succesvolle kick-off van CLUB DDD vorig jaar vindt op 7 juli Drive-in #2: The Battle of the Souls plaats, over de eeuwige tweestrijd van de creatieve ondernemer tussen interessant werk maken en geld verdienen. Hoe vind je de beste balans tussen culturele waardering en een goed belegde boterham? Of blijft het altijd wringen, tussen passie en pecunia?

Fotograaf: Yara Rietdijk

Sprekers

Sprekers zijn Dana Dijkgraaf, Hester van Dijk en Bram Burger & Steie van Vugt. Zij reageren vanuit hun eigen praktijk op deze worsteling en reflecteren op de consequenties die dit had voor hun businessmodel, marktpropositie en verdienmodel.

  • Hester startte in 2006, samen met Reinder Bakker, Overtreders W dat zich bezighoudt met circulair architectonisch ontwerp. 

  • Bram, Steie en Frank Winnubst ontwerpen sinds 2009 met La Bolleur onder andere interieurs, installaties en festivals.

  • Dana werkt sinds 2013 onder de naam Dana Dijkgraaf Design als grafisch ontwerper met een focus op kunst, cultuur en natuur.

Ook zullen enkele andere Drivers, aan de hand van een bijzondere case, vertellen over hun eigen battle en het vinden van de balans.

De bijeenkomst wordt energiek gemodereerd door Marsha Simon (Welcome to Mars).

Fotograaf: Yara Rietdijk

Programma

We starten de bijeenkomst om 11.30 uur en ronden om 18.00 uur af. Aansluitend op de presentaties van de drie sprekers wordt er onder leiding van een tafelhost in wisselende samenstelling verder gesproken. Daarbij is veel ruimte om bij te praten met alle bekenden én om nieuwe Drivers te leren kennen. Een lichte vegan lunch is onderdeel van het programma.

Fotograaf: Yara Rietdijk

Tickets

Een ticket kost € 37,50 (inclusief catering, exclusief transactiekosten en btw).


Organisatie

Drive-in #2 wordt georganiseerd door BNO-leden: Cynthia Boom, Jeroen van Veluw, Lotte de Jong en Willemieke van den Brink - Gouwentak. Zij worden daarbij ondersteund door Katja Lucas (DDF) en Patrick Aarts Sen (BNO).


CLUB DDD

CLUB DDD maakt zich sterk om je verder te ontwikkelen, te blijven leren én om samen te werken. CLUB DDD wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Stokroos, naast de vertrouwde Driving Dutch Design-partners ABN AMRO, BNO en DDF.