#Events

COco presenteert: Babette Porcelijn

07.03.2023


16.00 - 18.30


Social Impact Factory, Vredenburg 40, 3511 BD, Utrecht


Fotograaf: Frankbyrenee


Hoe kan duurzaamheid een rol spelen in jouw ontwerpbureau en in je interactie met klanten? Steeds meer bedrijven laten met een B-corp certificering zien dat sociale duurzaamheid en milieuprestaties onderdeel zijn van hun beleid. Een systeemverandering is nodig volgens Babette Porcelijn, auteur en ‘professioneel probleemoplosser’. Op dinsdag 7 maart neemt ze je mee op ontdekkingstocht langs de belangrijkste praktische en concrete vaardigheden om je impact te verbeteren.

Tijdens deze class van circa 2,5 uur volg je eerst Porcelijn’s verhaal over de verborgen impact op het milieu en hoe jouw werk een steentje bij kan dragen aan het behoud van onze planeet en een gezonde economie. Om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan en de belangrijkste bevindingen te bespreken. Wil jij ook beter begrijpen hoe je binnen jullie bureau kunt bijdragen aan een circulaire economie en blijvende impact? Doe mee, als team of als individu.


Programma

Tijdens de lezing worden blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid blootgelegd. Babette doet uit de doeken waarom het belangrijk is om te verduurzamen en dat het écht verschil maakt wat we doen. We kijken gezamenlijk naar de kansen op werkgebied en aan het einde van de bijeenkomst weten deelnemers door praktische tips hoe ze hun impact kunnen verlagen.

Dit programma is mede ontstaan op initiatief van Jeroen Verbrugge en Tessa Oudijn, die vanuit de community van brand- en packaging design, bureaus, ondernemers en werknemers in de creatieve industrie willen stimuleren om samen te werken aan een duurzame bedrijfsvoering.


Gratis toegang BNO-leden

Datum: dinsdag 7 maart

Tijd: 16.00 – 18.30 uur (incl. borrel)

Locatie: Social Impact Factory, Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Voertaal: Nederlands

Kosten: deelname is gratis

Dit event is speciaal voor onze bureau-leden en nadrukkelijk nodigen we medewerkers van aangesloten bureaus uit om deel te nemen. Is dit event interessant voor jouw collega’s? Meld je dan aan.


Meer info

Heb je vragen? Neem dan contact op met Dewi van de Klomp, projectmanager Coco, via

dewi@bno.nl.