De kunst van het kopiëren

  • 16 jun. 2021
    16:00 - 17:00
  • Online
  • Auteursrecht

Hanneke Holthuis en Vincent van den Eijnde bespreken in deze webinar van Pictoright de nieuwe Richtlijn Appropriation Art.


Aan de hand van diverse casussen worden de grenzen van ontleningskunst nader onderzocht. Wat mag wel en wat mag niet? Waar ligt de grens? En waarom? Met ruimte voor de mening van het publiek en het stellen van vragen.


Met medewerking van Laurence Aëgerter (beeldend kunstenaar), Niek Hendrix (beeldend kunstenaar) en Suzanne Henning (directeur DuPho).

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je uiterlijk zondag 13 juni aan via mailing@pictoright.nl. Je ontvangt 14 juni een bevestigingsmail met een link naar het event.

Naast de reguliere prijzen is er een Best of Show Award voor het ontwerp dat de andere winnaars overtreft, en een Jury Prize voor de case die het beste laat zien wat design kan betekenen voor mens, merken en maatschappij. Ook wordt de European Design Agency of the Year onthuld.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.