#Undefined

Design Chewing

15.11.2019 - 17.11.2019


09.00 - 21.00Van 15 tot en met 17 november kun je tijdens Design Chewing kauwen op existentiële design issues. Tijdens dit weekend komen gerenomeerden en jonge honden samen om hun passie voor design te delen, een gewaagde mix van lokale en internationale deelnemers en sprekers.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Deelnemers

Fuckup Nights - Hou je vast en geniet. Hier krijg je de waarheid zonder filter. Tijdens een FuckUp delen waaghalzen in 7 minuten slechte beslissingen, ongelooflijke pech en verkeerde inschattingen in hun (vroegere) projecten. 

BNO IMG LAB: Pioneers #5 - Toekomstige helden en heldinnen. Uitvinders en ontdekkers. Het beste van de nieuwe lichting beeldmakers staat bij ons op het podium. 10 Gretige gasten die in ‘19 met hun afstudeerprojecten de academies achter zich lieten. The future‘s so bright, you gotta wear shades! 

Creative Mornings - Nachtvogels! Sta eens vroeg op voor een croissantje en inspirerende talks rondom bizarre onderwerpen. Dit ontbijt brengt je sowieso op nieuwe ideeën, waarmee je energiek aan de dag begint. 

Kopfkind - Altijd een persoonlijk gesprek dat raakt. Dit keer met een zeer speciale gast die reflecteert op filmfragmenten die een grote invloed hebben gehad op zijn leven. Host Léon van Geest stelt prikkelende vragen  omtrent filmische voorkeur. 

Blue City Lab - BlueCity Lab is een werkplaats, én een laboratorium in circulaire voorbeeldstad BlueCity.  Duik onder in de wondere wereld van biofabricatie, en praat mee om  biologisch materiaal, dat nu nog vaak als afval wordt gezien, in te zetten als een waardevol ingrediënt voor regeneratief ontwerp.

This happened Rotterdam - Ideeën hebben, is makkelijker dan ze te verwezenlijken! We duiken samen in hedendaagse projecten op het vlak van interactie ontwerp en technologie. Enthousiaste sprekers delen hoe hun achterliggende concepten en ontwerpprocessen toekomstig werk kunnen inspireren.

Archined - Designers en architecten dragen hun reflectieve essays voor op het podium. Live jurering en uitreiking van de design- en architectuur schrijfprijs! Kom en laat je stem gelden.

Designquiz - Hoe ver reikt jouw designkennis? Je wordt flink aan de tand gevoeld tijdens deze quiz; van designfeiten tot aan designgeschiedenis. Snelheid en inbeeldingsvermogen zijn een belangrijk onderdeel van deze ultieme test. 

Tickets

Tickets kosten 5 euro. Je koopt ze aan de deur of kunt ze vooraf ophalen bij de TENT. Vol = vol.