BNO events

Design Digger Live #11: Terugblik 2021, Vooruitblik 2022

  • 25 jan. 2022
    18:30 - 20:00
  • Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
    Piet Heinkade 179 , 1019 HC

In samenwerking met de BNO blikt deze elfde editie van de talkshow Design Digger Live terug op 2021 en vooruit naar 2022. Aanleiding is het verschijnen van Dd, Dutch designers Yearbook 2021. In dit boek wordt het afgelopen jaar samengevat: van prijswinnend design tot beeldbepalende ontwerpers.

Onder de noemer ‘Horizons’ blikt het Dd Yearbook niet alleen terug maar wordt ook gefocust op de spreekwoordelijke stip op de horizon. Hoe zien we de wereld van morgen en hoe kunnen ontwerpers bijdragen aan antwoorden op de urgente maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen waar de wereld mee geconfronteerd wordt?

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Sunne, Marjan van Aubel Studio / Fotograaf: Marjan van Aubel

Sprekers

Te gast zijn solar designer en uitvinder Marjan van Aubel, ontwerper en meubelmaker Mina Abouzahra, productontwerper Nienke Hoogvliet, designtalent Cas Thorsen en Wouter van Dijk, Design Director van digitaal ontwerpbureau CLEVER°FRANKE

Design Digger Live wordt gemodereerd door journalist Jeroen Junte. Freek Kroesbergen, hoofdredacteur van Dd Yearbook en Dd Magazine, is tafelgast.

Aanmelden

Design Digger is een gratis Livecast. Reserveren is mogelijk via de website van Pakhuis de Zwijger. 

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.