Design Icons Amsterdam (UITGESTELD)

  • 04 apr. 2020 - 05 apr. 2020
    14:00 - 18:00
  • Kromhouthal, Amsterdam
    Gedempt Hamerkanaal 231 , 1021 KP

LET OP: DIT EVENT IS UITGESTELD

Vintage meubelbeurs Design Icons beleeft alweer haar achtste editie: 75 professionals die zich specialiseren in ‘mid-century design’ meubels en verlichting komen samen in Amsterdam. Als altijd vindt de verkoopbeurs plaats in de indrukwekkende Kromhouthal, direct aan het IJ. BNO-leden krijgen 50% korting op de entreeprijs. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Klassiekers en betaalbaar vintage

Duurzaam? Zeker. Nostalgisch? Soms. Maar de belangrijkste reden waarom mensen zo gek zijn op vintage design is de vormgeving. Grootse iconen zijn ontworpen in de ‘mid-century modern’ tijd. De jaren '50, '60 en '70 is de periode van inspirerende pioniers: Bertoia, Jacobsen, het echtpaar Eames, Mies van der Rohe, Braakman, Panton en vele anderen. De unieke, karakteristieke uitstraling van de meubels en ook de kwaliteit trekt mensen aan. Daarbij speelt mee dat een tijdloos icoon een slimme investering kan zijn. 

Preview

Op de zaterdag gaat de beurs om 12.00 uur open voor de preview. Je kunt dan al rondkijken terwijl de standhouders hun stands nog inrichten.
 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Naar de beurs met 50% BNO-korting

Als BNO-lid krijg 50% korting op alle verschillende toegangskaarten! Meld je als BNO-lid bij de entree onder vermelding van je lidmaatschapsnummer.

Alle entreeprijzen:

  • preview 25 euro / 12,50 euro (BNO-leden)

  • zaterdag 10 euro/ 5 euro (BNO-leden)

  • zondag 5 euro/ 2,50 euro (BNO-leden)

Locatie

Design Icons Amsterdam vindt plaats in de karakteristieke Kromhouthal, aan de noordzijde van het IJ. Het uitlopen van de volle 140 meter die de hal lang is, wordt beloond met een prachtig uitzicht op het stadscentrum en voorbijvarende schepen. Verse koffie en cappuccino's worden bereid op de beursvloer.  

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.