#Undefined

Designbeurs imm Cologne

17.01.2022 - 23.01.2022


09.00 - 18.00


Koelnmesse GmbH (locatie), Messepl. 1, 50679, Köln


Spannende ideeën, inspiratie en innovatie uit eerste hand. In januari 2022 opent imm cologne het eerste grote live-event van de binnenhuisinrichting post-pandemie zijn deuren. Waar kun je beter zijn om eindelijk weer eens de merken en makers live te beleven, de community te ontmoeten en de trends en thema's van de toekomst te ontdekken dan in de beurshallen van Keulen? 

Odoo CMS - een grote afbeelding

imm Cologne, Pure Editions

Time for Exchange

Het motto Time for Exchange (Tijd voor uitwisseling) brengt de twee belangrijkste facetten van de beurs samen: hoog tijd om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en om van gedachten te wisselen en tegelijk iets nieuws doen, waar imm cologne trouwens garant voor staat. Het resultaat is een format dat klassieke beurzen combineert met digitale ideeën en deze samenvoegt tot een uniek concept. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Het live event aan het begin van het jaar

Het live event aan het begin van het jaar blijft het hart van de beurs. Nieuwe ideeen met eigen ogen zien, materialen aanraken, innovaties op locatie ervaren en face-to-face oude bekenden en nieuwe mensen live ontmoeten. Dat is ook in de toekomst niet vervangbaar. Ook in 2022 is Keulen daarvoor de perfecte locatie: Er worden 600 exposanten verwacht waarvan 74% uit het buitenland. Bij de heropstart na corona wordt de imm cologne de grootste interieurbeurs van Europa. 

Hierbij toont de internationale ontmoeting van de sector ons natuurlijk niet alleen het actuele rijke aanbod en de nieuwste inrichtingsideeën. In Keulen presenteren de grote merken en designers hun visie voor morgen en bepalen ze samen met de bezoekers de belangrijkste interieurtrends voor de komende maanden.  

Odoo CMS - een grote afbeelding

Het gaat veel verder dan de beurs alleen 

Het tweede, nieuwe facet van de imm cologne heet 'imm cologne 365'. Hiermee wordt de beurs niet gewoon alleen maar op internet verlengd: De combinatie van het zakelijke netwerk ambista en het inhoudelijke platform 'the magazine by imm cologne' is uniek in de branche. Het biedt de interieurdesignscene het hele jaar door zaken, netwerken en het uitwisselen van inspiratie tot ver buiten de beurs.