Designroute GLUE

  • 18 sep. 2020 - 20 sep. 2020
    09:00 - 18:00
  • Amsterdam

Met ‘GLUE Amsterdam connected by design’ heeft de stad weer een driedaagse designroute voor Amsterdamse ontwerpers, architecten, merken, showrooms, galeries, academies, en andere creatieven.

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september 2020 lijmt GLUE letterlijk partijen uit de bloeiende Amsterdamse designscène aan elkaar. Deelnemers op verschillende locaties in het ontwerpveld openen hun deuren voor collega’s en designliefhebbers – van startende en gerenommeerde ontwerpers tot kennisinstituten en van merkenshowrooms tot het Stedelijk Museum Amsterdam. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Red and White Coral door WoOL Amsterdam, Fotograaf Hugo Thomassen

De creatieve locaties worden letterlijk in kaart gebracht: broedplaatsen, individuele ontwerpstudio’s, showrooms, galeries en musea krijgen een stip op de stadskaart zodat ze voor iedereen makkelijk vindbaar zijn.


GLUE is een initiatief van Janine de Jong, Guus van Maarschalkerweerd en David Heldt die met de nieuwe designroute de sector beter wil verbinden en vindbaar maken.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.