DRIVE 2019

  • 24 okt. 2019
    10:00 - 17:00
  • Natlab, Eindhoven
    Kastanjelaan 500 , 5616 LZ

In oktober 2019 organiseert CLICKNL de zesde editie van het Design Research & Innovation Festival, DRIVE! waar creatieve professionals, innovatiemanagers en onderzoekers hun nieuwste R&D-inzichten delen.

Door middel van presentaties, workshops en discussies krijg je inzicht in de groeiende kennisbasis van de creatieve industrie: van ontwerpmethoden om transities te faciliteren tot mogelijkheden van personalisering, en van digitale media tot architectuur en mode.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Thema's

In 2019 focust DRIVE op de rol van de creatieve industrie in het missie-gedreven innovatiebeleid en de maatschappelijke uitdagingen die daarin worden benoemd. Luister naar inspirerende en uitdagende innovatie- en onderzoeksprojecten uit de creatieve industrie op de volgende onderwerpen:

• Landbouw, water & voedsel;

• Gezondheid & zorg;

• Energietransitie & duurzaamheid;

• Veiligheid.

Jouw project of onderzoek op DRIVE 2019

Jouw project of onderzoek kan ook deel uitmaken van DRIVE 2019. CLICKNL is op zoek naar sprekers met een verschillende achtergrond: bedrijven, designprofessionals en onderzoekers van zowel universiteiten als hogescholen.

Het creatieve en kritische DRIVE-publiek wil graag betrokken worden bij interactieve, korte, presentaties. De voertaal is Engels.

Dien vanaf nu je voorstel voor een presentatie in via onderstaande link. De call sluit op 15 mei. Op basis van de input heeft het DRIVE-team op 15 juni de voorlopige programmering rond.

Vragen naar aanleiding van deze call? Neem dan contact op met Marijke Idema via drive@clicknl.nl.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: Juridisch en zakelijk advies op maat, Groot aanbod voorbeelddocumenten, Inspirerende events en trainingen, etc.