DRIVE 2019

  • 24 okt. 2019
    10:00 - 17:00
  • Natlab, Eindhoven
    Kastanjelaan 500 , 5616 LZ

In oktober 2019 organiseert CLICKNL de zesde editie van het Design Research & Innovation Festival, DRIVE! waar creatieve professionals, innovatiemanagers en onderzoekers hun nieuwste R&D-inzichten delen.

Hoe kunnen creatieve professionals mensen verleiden om duurzamer te eten? Hoe kan gezondheid mee worden genomen bij het ontwerpen van gebouwen? Hoe faciliteert ontwerp de energietransitie, en hoe kan de creatieve industrie agenten helpen met hun veiligheid?

Odoo CMS - een grote afbeelding

Thema's

In 2019 focust DRIVE op de rol van de creatieve industrie in het missie-gedreven innovatiebeleid en de maatschappelijke uitdagingen die daarin worden benoemd. Luister naar inspirerende en uitdagende innovatie- en onderzoeksprojecten uit de creatieve industrie op de volgende onderwerpen:

• Landbouw, water & voedsel;

• Gezondheid & zorg;

• Energietransitie & duurzaamheid;

• Veiligheid.

Programma

DRIVE heeft een uitgebreid programma vol interactieve presentaties, maar ook met workshops, discussies en dit jaar zelfs een moment voor demo's.

Tickets

Normaal: 75 euro
Student: 35 euro

Tickets zijn inclusief koffie, thee, lunch en drankjes.

Naast de reguliere prijzen is er een Best of Show Award voor het ontwerp dat de andere winnaars overtreft, en een Jury Prize voor de case die het beste laat zien wat design kan betekenen voor mens, merken en maatschappij. Ook wordt de European Design Agency of the Year onthuld.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.