#Events

Driving Dutch Design Expo On Tour

01.05.2019 - 31.05.2019


09.00 - 18.00


CIRCL, Gustav Mahlerplein 1B, 1082MS, CIRCL, Amsterdam


Tijdens Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven presenteerden 22 deelnemende ontwerpers van het masterclass-programma Driving Dutch Design 2018 wat design kan doen aan de hand van hun innovatieve projecten.

Of het nu om social design, grafische vormgeving of product ontwerp gaat; ontwerpers bieden nieuwe ideeën en inzichten.

Maar na DDW was het nog niet voorbij! Na grote belangstelling voor hun expo 'What's in it for you?' tijdens Dutch Design Week 2018 is de expo 'on tour' gegaan. Van 1 mei tot en met 31 mei zie je de expo bij CIRCL Amsterdam.

Opening tentoonstelling

Op donderdag 2 mei om 16.30 uur opent Ilona Roolvink (Sr. Brand Activation Manager | Kunst & Cultuur | Design bij ABN AMRO) het event. Samen met de drivers neemt zij je mee langs een paar pakkende voorbeelden van manieren waarop design duurzaam kan zijn. Dat zit hem bijvoorbeeld in het hergebruiken van materialen, in het organiseren van een sociaal-duurzame waardeketen, of door op zo'n manier te ontwerpen dat je iets maar één keer koopt, en je je hele leven ermee doet.

Na afloop van de opening ontmoeten we elkaar onder het genot van een drankje.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Roza Schous, Styling: Meike Fleskens

Programma

  • 16.15 uur  - Inloop

  • 16.30 uur - Opening door Ilona Roolvink

  • 16.40 uur - Pitches over duurzaamheid en design door Meike Fleskens,                 Family W, Rinke Remortel, Studio Gerjanne van Gink, Studio                 Mixtura en Studio Tho.

  • 17.00 uur - Borrel

  • 18.00 uur - Einde bijeenkomst

Odoo CMS - een grote afbeelding

Drivers van DDD 2019

Tickets

De toegang tot de opening is gratis. Klik hier om je voor de opening te registreren via Eventbrite.

Over Driving Dutch Design

Het programma 'Driving Dutch Design' staat al 5 jaar bekend als de katalysator voor talentvolle creatieve ondernemers. Ondersteund door ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation werken de Drivers aan de ontwikkeling van hun ondernemersskills. Met masterclasses en meet-ups worden ze uitgedaagd om hun studio verder te professionaliseren binnen het steeds veranderende ontwerplandschap.