BNO events

Driving Dutch Design: I Hear What You’re Seeing

  • 16 okt. 2021 - 24 okt. 2021
    09:30 - 18:00
  • Pullman Hotel, Eindhoven
    Vestdijk 47 , 5611 CA
  • DDW21 , Driving Dutch Design

Tijdens de Dutch Design Week kun je 'I Hear What You’re Seeing' bezoeken; de expositie van de Drivers van Driving Dutch Design, hét professionaliserings- en netwerkprogramma van ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Drivers 2021

Zeventien ontwerpstudio’s die met hun eigen blik naar de wereld luisteren. Gluur en tuur door de grijze gebieden naar een wereld van vragen, verwondering en schoonheid. Ontdek de blikvelden voorbij het eerste zicht aan de hand van drie lijnen; I see systems, I hear stories en I feel objects.


Ook kun je als bezoeker zelf deelnemen aan exclusieve inspiratiesessies waarbij je kennis maakt met de Drivers en hun visie op thema’s als inclusiviteit, duurzaamheid en storytelling.

Over de expo

De expositie toont de verschillende benaderingen en experimenten uit het designproces en de gedachten en onzekerheden van de deelnemers. Tot welke hoogte moeten ontwerpers hun methoden onthullen om zich te kunnen verbinden met de maatschappij? 

De expositie biedt bezoekers de mogelijkheid om in gesprek te gaan en gedachten te delen. Daarnaast geeft ze inzicht in hoe we produceren, consumeren en systemen vormgeven in onze samenleving. 

 
 

Inspiratiesessies

Als bezoeker kun je ook deelnemen aan exclusieve inspiratiesessies waarbij je kennis maakt met de Drivers en hun visie op thema’s als inclusiviteit, duurzaamheid en storytelling. Ook krijg je inzicht in hun ontwerpproces, ervaar je de werkmethoden en word je uitgedaagd anders te denken over samenwerken met ontwerpers. 

Leer, doe mee, stel vragen en daag ze uit!

Een inspiratiesessie incl. ontbijt kost 35 euro. Hiermee ondersteun je de ontwerpers.

Links

Driving Dutch Design is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap.
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.