#Undefined

Dutch Design Week 2018

20.10.2018 - 28.10.2018


09.00 - 23.00


Eindhoven , Eindhoven


Elk jaar organiseert de Dutch Design Foundation, in Eindhoven, de Dutch Design Week. Op dit grootste designevenement in Noord-Europa, dat bezocht wordt door 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland, kun je werk zien van meer dan 2600. Op meer dan honderd locaties in de stad zijn er tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkevents, debatten en festiviteiten. BNO-leden krijgen 2,50 korting op de DDW Basic ticket ter waarde van 18 euro (zie onderaan de pagina).

If not us, who?

Het thema van deze editie is: if not us, then who? Vrijwel alles in de wereld is of wordt ontworpen. Dat biedt kansen, maar geeft ook een enorme verantwoordelijkheid; aan de ontwerpers, maar ook aan de beleidsmakers, opdrachtgevers, gebruikers en overheden. Hoe kan het anders, hoe kan het beter? Op die vragen hebben ontwerpers steeds weer authentieke en verrassende antwoorden. Maar het is aan ons allemaal om deze creatieve oplossingen te omarmen en te stimuleren, dus ook aan jou. Wij zijn allen aan zet; If not us, then who?

Odoo CMS - een grote afbeelding

BNO Young Alumni Club ook op DDW 

Ons platform YA (Young Alumni) is ook gedurende de gehele DDW aanwezig. Samen met design collectief Zwart Frame en de afstudeerders van dit jaar hebben wij Club-C veranderd in een spetterende locatie voor YA, waar o.a. 30 afstudeerprojecten worden tentoongesteld. Op de YA-avondsessies, elke nacht van 18:30 - 20:00 uur, praten grote namen uit de designwereld over onderwerpen die ontwerpers handvatten kunnen geven voor het opbouwen van hun carrière. Daarnaast lanceren we op 23 oktober de nieuwe editie van ons magazine Dude.

Kijk op YA pagina voor meer info over YA en updates van het programma.  

BNO-korting op DDW tickets!

BNO-leden krijgen 2,50 euro korting op het DDW Basic ticket ter waarde van 18 euro. Dit ticket (met korting) kun je alleen online bestellen. Dit werkt als volgt: 

  • Ga naar de ticketpagina (hier staat ook alle info over het ticket en het bijbehorende polsbandje).

  • Klik bij 'DDW Basic' op de rode button 'Get tickets'.

  • Klik linksboven op 'Enter promo code' en vul de kortingscode 'BNO-DDW18' in. Deze code mag ook met kleine letters ingevuld worden en is niet hoofdlettergevoelig. 

  • Na het invullen van de promo code verschijnt het BNO-ticket à 15,50 euro (dus met 2,50 euro korting) bovenaan en kan je het gewenste aantal tickets bestellen. Klik daarna op 'Check out'.

  • Na het invullen van je naam en e-mail en het voldoen van de betaling, ontvang je de e-tickets per mail op het opgegeven e-mailadres.

Op de e-tickets staat meer info over waar de tickets geldig zijn en waar deze ingewisseld kunnen worden.