#Undefined

Dutch Design Week 2020

17.10.2020 - 25.10.2020


09.00 - 17.00


Online (locatie), Online


Dutch Design Week (DDW) presenteert van 17 oktober, t/m 25 oktober 2020 het grootste virtuele designfestival ooit. Je vindt er 500+ 3D Viewing Rooms, talks, virtuele routes en live DDW TV live vanuit de studio in Eindhoven. Ook is er ruimte voor ontmoeting voor ontwerpers, professionals en online bezoekers via live chats en livestreams door en met ontwerpers.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Follow the Gloss @ DDW20

Breed aanbod

DDW20 is dit jaar natuurlijk volledig virtueel, maar de belangrijkste drijfveren van DDW sinds haar begin in 2001 zijn meer dan vertegenwoordigd: (nieuwe) verbindingen en ontdekkingen. Met meer dan 500 3D Viewing Rooms, online talks, DDW TV en livestreams, is DDW dit jaar rijk aan content. Ontdek nieuwe projecten en opkomend talent, bekijk het werk van afgestudeerden van beroemde scholen als Royal College of Art (Londen) en Design Academy Eindhoven, of volg een van de virtuele routes.

Het thema 'The New Intimacy' is actueler dan ooit en versterkt de zoektocht naar nieuwe vormen van intimiteit in coronatijd.

DDW Talks

Ook tijdens DDW20 is er weer een week vol interessante DDW Talks. Dit keer kun je ze live volgen vanuit je eigen huiskamer. Met belangrijke personen van binnen en buiten de designwereld gaan de DDW Talks in op een breed scala aan ontwerpdisciplines. Er zal aandacht zijn voor populaire onderwerpen en actuele thema's, er wordt teruggekeken op het verleden, en vooruitgeblikt op de toekomst 

Ben je online op DDW? Laat het ons weten!

Presenteer jij, tijdens DDW, je werk online? Laat het ons weten. We zijn benieuwd naar je werk! Mail naar amy@bno.nl of WhatsApp naar 020 624 4748.