#Undefined

Dutch Digital Day

21.06.2019


09.00 - 17.00


Undercurrent , Papaverweg 265, 1032 KE, Undercurrent, Amsterdam


Op 21 juni organiseert Dutch Digital Agencies (DDA) de lustrumeditie van Dutch Digital Day met ook dit jaar weer een indrukwekkende line up.

De dag biedt een injectie van next-level inspiratie voor iedereen die werkzaam is in de digitale industrie, jong & oud, ervaren & startend.  

 
 

Meet you on the other side

Het thema van Dutch Digital Day is 'Meet you on the other side'.

Achter iedere grotere verandering schuilt grote nieuwsgierigheid en leiderschap. Dit wordt aangejaagd door de geheime kracht van veranderaars, vernieuwers en oplossers, die achter de schermen werken.

Maar 1 keer per jaar is het tijd om te schitteren, te delen en te applaudisseren. Geen verhalen over trends, maar een dag vol inspiratie, innovatie, en mooie toepassingen van o.a. tech en design.

Reeds aangekondigde sprekers

Mieko Kusano, design director bij Sonos, was in eerdere berichtgeving al aangekondigd. Maar ook zal Mike Monteiro, een internationaal gewaardeerde keynote spreker op het gebied van design & ethiek zal het podium betreden. Tech evangelist LJ Rich neemt je mee in haar unieke kijk op technologie en de combinatie tussen muziek en innovatie.

De dag wordt ook dit jaar weer gemodereerd door niemand minder dan Jim Stolze.

Tickets

Kaarten voor Dutch Digital Day op 21 juni a.s. bij Undercurrent in Amsterdam zijn vanaf nu verkrijgbaar. Tot 19 april geldt het early bird tarief. Daarna ontvangen BNO-leden €50 korting op het reguliere tarief (ex btw).