#Undefined

Empack 2021

08.09.2021 - 09.09.2021


09.00 - 17.00


Brabanthallen , Diezekade 2, 5222 AK, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch


Empack is terug! De grootste verpakkingsbeurs van de Benelux vindt dit jaar plaats op 8 en 9 september 2021 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Exposanten, partners en sprekers van toonaangevende bedrijven staan klaar om bezoekers te adviseren over het nemen van de juiste beslissing in het verpakkingsproces. De vakbeurs viert na een lange tijd van afwezigheid zijn reünie met de hele industrie. De inschrijving is inmiddels geopend.

Actuele topics

Het grote aantal exposanten en topsprekers uit de verpakkingsindustrie maken Empack een must-visit. De urgentie om de beurs te bezoeken is groter dan ooit tevoren, gevoed door de vele brancheontwikkelingen van de afgelopen jaren. Actuele topics zoals de compensatie van CO2, het gebruik van hernieuwbare materialen, de optimalisatie van het verpakkingsproces en de nieuwe richtlijnen voor onder andere single-use plastic zijn thema’s die leven en die dan ook worden besproken op 8 en 9 september 2021. Ambitieuze startups worden uitgelicht, evenals de nieuwste ontwikkelingen rondom smart packaging en materiaalsoorten én netwerken wordt gefaciliteerd door de inrichting van een grootschalig Back-to-Business terras. Nieuw is het debuut van de vakbeurs Logistics & Automation, die voor bezoekers van Empack ook gratis te bezoeken is.


Odoo CMS - een grote afbeelding

Empack staat dit jaar in het teken van de toekomst van verpakken: hoe creëren we een veerkrachtige sector die zich snel kan aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen? In samenwerking met toonaangevende partners als Brightlands Chemelot Campus, KIDV en NRK Verpakkingen is een hoogwaardig kennisprogramma samengesteld. Het theater is gevuld met een groot aantal lezingen van experts die hun jarenlange opgedane expertise en ervaring delen over actuele topics. Sprekers van onder andere FieldLabHeineken, Albert-Heijn, Sabic, KIVO Plastic Verpakkingen en TNO hebben hun deelname aan het kennisprogramma reeds bevestigd.

Praktische informatie

Het volledige programma en antwoord op veelgestelde vragen zijn te vinden op de website van Empack. Je vindt er ook alles over de coronamaatregelen. Registratie voor de beurs is verplicht, en kan via onderstaande link.