Expert meeting: drukwerk & milieu

  • 18 apr. 2019
    15:45 - 19:30
  • De Bagagehal, Amsterdam
    Loods 6 , 1019LB
  • Grafisch ontwerp

De Monsterkamer wil ontwerpers, uitgevers en studenten informeren en inspireren over duurzaamheid in de wereld van drukwerk en organiseert een Expert Meeting met als thema Drukwerk & Milieu.

Waar zit de meeste milieu-impact van drukwerk? Wat is bio-inkt en wat houdt klimaatneutraal drukwerk in? Aan de hand van een boek, een reisgids, een magazine en een krant vertellen drukkers, ontwerpers en opdrachtgevers over hoe zij duurzaamheid benaderen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Programma

Sprekers: Lenoirschuring, Zwaan Printmedia + Beukers Scholma, Drukkerij Raddraaier | SSP + Sandra Kassenaar, Drukkerij Tuijtel + Roos Stallinga en Wifac + Rodi Media.

De gespreksleider van dit event is Luuk Heezen, freelance presentator en programmamaker.

Naast de presentaties zijn er informatiestands en een tafel met een selectie duurzaam geproduceerde drukvoorbeelden.

Tickets

Tickets voor dit event kosten 35 euro.

Naast de reguliere prijzen is er een Best of Show Award voor het ontwerp dat de andere winnaars overtreft, en een Jury Prize voor de case die het beste laat zien wat design kan betekenen voor mens, merken en maatschappij. Ook wordt de European Design Agency of the Year onthuld.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.