#Events

Five Talks Motion

01.06.2023


10.00 - 17.30


Posttheater, Rosendaalsestraat 27, 6824 CA, Arnhem


Laat je op 1 juni 2023 inspireren door vijf talks!

Op het podium van Five Talks Motion: Joost Mommers van CLEVER°FRANKE, Dennis Hoelscher, Sacha van de Haak en Frank Smolenaers van LAVA, Martijn van Dam van Momkai en last but not least, Vera van de Seyp.

De sprekers vertellen uit zes invalshoeken hoe motion bijdraagt aan de waarde en ervaring van design.👟 Leer hoe zij leven geven aan websites, typografie en brands en geniet van een dag met lunch, gezelligheid en beweging!Sprekers

Dennis Hoelscher is een motion graphic and 3d artist uit Hamburg met een focus op de combinatie van typografie en abstracte, algoritme gedreven, generatieve designs. Hij was onderdeel van het DEMO festival en featured in Slanted Magazine.

Joost Mommers is Design Technologist. Hij ontwart de complexiteit van de wereld via data visualisaties. CLEVER°FRANKE werkt oa voor Unicef, Red Bull en Cisco.Vera van de Seyp is een onderzoeker aan het prestigieuze MIT Media Lab. Ze gebruikt code om plekken te verkennen waar de grenzen nog vaag zijn. Ze heeft werk gepresenteerd in o.a. Berlijn (DE), Los Angeles (VS) en Milaan (IT).

Frank Smolenaers ontaardt de hartslag van een bedrijf en bouwt daarom heen een dynamisch merk dat verzekerd is van toekomstige flexibiliteit en groei. Hij doet dit oa voor Museumkaart, muziekpodium EKKO en internationaal architectenbureau UNstudio.

Sacha van de Haak is gespecialiseerd in het vertalen van complexe boodschappen, missies en verhalen in vernieuwende ontwerpoplossingen. Hij heeft een dynamische herkenbare visuele taal ontwikkeld, die voor elke klant, publiek en context opnieuw wordt uitgevonden. Sacha heeft o.a. gewerkt aan de festivals Gaudeamus en SPRING en de branding voor muziekpodium EKKO en St. Joost.

Martijn van Dam is Lead Designer bij Momkai. Momkai is een strategische design studio die zich focust op het creëren van betekenisvolle ervaringen voor leden, online en in de echte wereld, middels Memberful Design. Ze zijn mede initiatiefnemer van De Correspondent en speaker brand Lowdi en werken onder andere samen met de KNVB, Red Bull en Nike.


Tickets

  • Zaalticket: € 99

  • Rolstoelticket: € 99

Tickets zijn inclusief lunch en drinken.