#Trainingen

Focus op je studio in 2023

20.01.2023


09.00 - 18.00Wil jij, samen met andere talentvolle ontwerpers die ook al iets verder zijn in hun carrière, de grenzen van je ondernemerschap verleggen? Sta je open om serieus aan de slag te gaan met jouw creatieve onderneming? En ben je bereid om hier in de maanden februari tot en met november 2023 gemiddeld één dag per week in te investeren?

Meld je dan nu uiterlijk 20 januari 2023 aan! Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Foto: Drivers 2022

Aanmelden en selectie

De deadline om je in te schrijven is 20 januari 2023. Naast je contactgegevens vragen we je naar je motivatie en werk. Verder ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden

Katja Lucas (DDF) en Patrick Aarts Sen (BNO) nemen alle aanmeldingen zorgvuldig door en maken een voorselectie. Zit je daar bij dan nodigen we je uit voor een online gesprek op 25 januari 2023.  

Na deze kennismaking bepalen we de uiteindelijke selectie. Je hoort uiterlijk 26 januari van ons of je op 8 februari 2023 kunt starten. In de loop van februari 2023 maken we de nieuwe lichting Drivers publiek.

Foto: masterclass Business Model Canvas door Ernestien Idenburg / Fotograaf: Katja Lucas

Kosten

Deelnemers betalen € 395. Werken jullie samen, dan betaal je € 220 euro per extra persoon. Duo's betalen dus € 615 euro. Deze bedragen zijn exclusief btw en gelden voor 2023.

Eén derde van deze kosten komen in aanmerking voor een bijdrage vanuit Werktuig PPO. Drivers zijn verder zelf verantwoordelijk voor reis- en out-of- pocketkosten én de eventuele andere kosten voor deelname aan DDW.

Foto: masterclass Art of Storytelling door Paul Hughes / Fotograaf: Patrick Aarts Sen

Over Driving Dutch Design

Driving Dutch Design is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van BNO, Dutch Design Foundation (DDF) en Stichting Stokroos. Het biedt een platform om talentvolle ontwerpers met een eigen bedrijf verder te professionaliseren.