#Undefined

International clinic: financiering en partnerships

02.05.2019


16.00 - 18.00


Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25, 30015 CB, Rotterdam


Op 2 mei kun je bij adviseurs van BNO, Cultuur+Ondernemen, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Het Nieuwe Instituut terecht voor zakelijk advies voor jouw ontwerppraktijk.

Financiering en partnerships

Vicky Fasten (BNO) en Alexander Ramselaar (Cultuur+Ondernemen) presenteren tijdens de kick-off van de International Clinic over de verschillende internationale financiering- en samenwerkingsmogelijkheden (voertaal Engels). 

Aansluitend kun je tijdens speeddates specifieke vragen stellen aan adviseurs van Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Het Nieuwe Instituut (Engels en Nederlands). Deelnemen aan de speeddates is gratis, registreren via het inschrijfformulier is wel nodig.  

Odoo CMS - een grote afbeelding

Programma

  • 16.00 – 17.00 Gezamenlijke kick-off met Alexander Ramselaar (Cultuur+Ondernemen) en Vicky Fasten (BNO)

  • 17.00 – 18.00 Speeddates met adviseurs van Het Nieuwe Instituut, BNO, Cultuur + Ondernemen en het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie.

International clinic

Tijdens de maandelijkse International Clinic kunnen ondernemers uit de creatieve sector bij Het Nieuwe Instituut terecht voor advies over internationaal werken en ondernemen. Een consult is gratis en duurt maximaal een half uur.