#Trainingen

Kerncompetentie 1/7: project- en zelfmanagement

30.11.2018


09.30 - 17.00


BNO, WG Plein 600, 1054SK, Amsterdam


Aanmelden voor deze training is helaas niet meer mogelijk.

Leer de basistechnieken van goed project- en zelfmanagement

Goed projectmanagement vereist verschillende vaardigheden. Hoe kom je bijvoorbeeld tot een heldere planning en een duidelijk overzicht van de kosten? Hoe vind je de kortste weg naar je doel en zorg je voor een goede samenwerking?

En hoe zit het met jezelf? Efficiënt werken, lijkt vanzelfsprekend, maar is niet voor iedereen even eenvoudig. Schuif je altijd de lastige klussen op voor later? Ben je snel afgeleid en heb je moeite met deadlines? Dan is het tijd om te leren hoe je jezelf kunt managen.

Programma

Tijdens deze training komen de volgende zaken aan bod:

  • Een goed projectmanagement systeem

  • Beter multitasken

  • Hoe zorg ik dat ik bij ben met uren schrijven en andere administratieve  handelingen?

  • Samenwerken met de projectmedewerkers in het bedrijf

  • Verantwoordelijk worden én blijven voor het goed verlopen van projecten

  • Efficiënt en effectief werken

  • De belangrijkste regels van tijd- en energiemanagement

  • Werken aan een goede dagindeling

  • Slim om gaan met mail, verstoringen en social media

Naast de theoretische kennis over de materie is er tijdens de training veel ruimte om ervaringen te delen.

Trainer

Deze training wordt verzorgd door Ernst van Dijk van ons vaste trainingsbureau GIFT. GIFT heeft ruimschootse ervaring op het gebied van training, coaching en advies binnen de creatieve sector. Ernst werkte na zijn studie Commerciële Economie jaren in de reclame. Zijn laatste functie in deze branche was die van Algemeen Directeur van McCann-Erickson. Ernst is oprichter/partner bij Gift coaching training advies en is gespecialiseerd in het werken met mensen en bedrijven in de creatieve sector. Zijn uitgangspunt is dat het realiseren van lange termijndoelen begint bij het vandaag in actie komen en het ver-anderen van gedrag, maar dat wel in het kader van wie je in de kern bent.
Foto: Ernst van Dijk

Kosten


BNO-leden: 185 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 225 euro per persoon, per trainingsdag.


De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten. Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.


Studie-uren bij- en nascholing


Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode (interieur)architecten (BEP).


Kerncompetenties


Omdat opleidingen weinig aandacht besteden aan de sociale en de commerciële kant van de creatieve praktijk heeft de BNO in samenwerking met een aantal ontwerpbureaus het trainingsprogramma Kerncompetenties ontwikkeld. Dit programma bestaat uit 7 trainingen die als serie maar ook los te volgen zijn. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen uit deze serie.


Aanmelden


Klik hier om je aan te melden voor deze training