#Trainingen

Kerncompetentie 3/7: relatie met de klant

19.03.2021


09.30 - 17.00


BNO, WG Plein 600, 1054SK, Amsterdam


Er is een kans dat deze training online zal worden aangeboden. Dat is afhankelijk van de richtlijnen van de overheid/RIVM en de ontwikkelingen daarin.

We zullen dan gebruik maken van de online tool Zoom. Deze biedt voldoende mogelijkheden tot interactie met de trainer en de (maximaal 10) andere cursisten. Uit de inmiddels online gegeven trainingen blijkt dit goed te werken.

Je krijgt uiterlijk een week voor aanvang alle informatie toegestuurd. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met academie@bno.nl.

Leer hoe je een pro-actieve relatie met je klanten opbouwt.

Een goede relatie met de opdrachtgever vraagt om inzicht, inlevingsvermogen, niet-aflatende aandacht, planmatig gegevensbeheer en het diepgewortelde besef dat er uiteindelijk zaken moeten worden gedaan.

Opdrachtgevers verwachten vooral een pro-actieve opstelling. Feitelijk zou je eerder dan de klant zelf moeten weten wat hij de komende periode wil gaan doen. Hoe ga je het gesprek daarover op een constructieve manier aan? Zijn er kansen een project te verbreden, verdiepen of vergroten? Wat is daar aan de klantzijde aan inzet en middelen voor nodig? Wie zitten er aan de andere kant van de tafel, wat zijn hun belangrijkste issues en hoe zijn de krachten verdeeld? Bij voorkeur bouw je een relatie op die minder projectgericht en dus structureler is.


Programma

Tijdens deze training komen de volgende zaken aan bod:

  • Wat wil de klant, werkelijk?

  • Leren discussiëren over een briefing

  • Hoe geef ik goed aan wat ik nodig heb om tot goed werk te komen?

  • Het belang van goede klantbehandeling en klantrelaties

  • Zorgen voor een goede afstemming met de klant

  • Hoe zit de organisatie van de klant er uit en wat voor belangen spelen er?

  • Het verbeteren van de klantrelatie, zodat meer rendement gemaakt kan worden

  • Nieuwe projecten of ideeën pitchen

Trainer

Deze training wordt verzorgd door Ernst van Dijk van ons vaste trainingsbureau GIFT. GIFT heeft ruimschootse ervaring op het gebied van training, coaching en advies binnen de creatieve sector. Ernst werkte na zijn studie Commerciële Economie jaren in de reclame. Zijn laatste functie in deze branche was die van Algemeen Directeur van McCann-Erickson. Ernst is oprichter/partner bij Gift coaching training advies en is gespecialiseerd in het werken met mensen en bedrijven in de creatieve sector. Zijn uitgangspunt is dat het realiseren van lange termijndoelen begint bij het vandaag in actie komen en het ver-anderen van gedrag, maar dat wel in het kader van wie je in de kern bent.
Foto: Ernst van Dijk

Kosten

BNO-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro  per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.


Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing en is erkend als leermodule voor de noodzakelijke eindtermen van de Beroepservaringsperiode Interieurarchitecten (BEP).


Kerncompetenties

Omdat opleidingen weinig aandacht besteden aan de sociale en de commerciële kant van de creatieve praktijk heeft de BNO in samenwerking met een aantal ontwerpbureaus het trainingsprogramma Kerncompetenties ontwikkeld. Dit programma bestaat uit 7 trainingen die als serie maar ook los te volgen zijn. Klik hier voor een overzicht van alle trainingen uit deze serie.


Aanmelden


Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Bijdrage studiekosten via Werktuig PPO

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen via Werktuig PPO een bijdrage aanvragen voor het mede financieren van hun professionele ontwikkeling. PPO staat open voor werknemers in loondienst en zzp'ers. 


De subsidie is ook inzetbaar voor verschillende onderdelen van de BNO Academie en dus ook voor deze training!

Lees hier meer over Werktuig PPO.