BNO trainingen

Leidinggeven aan teams

 • 18 jun. 2021
  09:30 - 17:00
 • BNO, Amsterdam
  WG Plein 600 , 1054SK
Afhankelijk van de richtlijnen van de overheid/RIVM is er een kans dat deze training online wordt aangeboden.

We zullen dan gebruik maken van de online tool Zoom. Deze biedt voldoende mogelijkheden tot interactie met de trainer en de (maximaal 10) andere cursisten. Uit de inmiddels online gegeven trainingen blijkt dit goed te werken.

Je krijgt uiterlijk een week voor aanvang alle informatie toegestuurd. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met academie@bno.nl.

Geef je al langere tijd leiding aan een team? Dan weet je dat het begeleiden, van je medewerkers niet altijd makkelijk is. Ook een team naar het volgende niveau brengen valt niet altijd mee.

Daarnaast moeten er wel eens gesprekken met slecht nieuws worden gevoerd of moeten er pittige evaluaties plaatsvinden. Ook zijn er regelmatig tegenstrijdige belangen tussen je teamleden onderling of wat het team verwacht versus wat de klant verwacht.

Soms lijkt het erop dat je vaak alleen de kar moet trekken, alsof je nog teveel in het bedrijf werkt dan aan het bedrijf.


Is bovenstaand voor jou herkenbaar en wil je graag leren hoe je jouw medewerkers en jouw team nog beter kunt aansturen? Schrijf je dan in voor deze training. Het is tijd om je visie op de toekomst en je plannen voor de komende periode nu echt te laten slagen.

Deze training is bedoeld voor iedereen die de training Leidinggeven aan creatieven al hebben gevolgd of die al meerdere jaren ervaring hebben in het begeleiden van mensen.

Programma

Tijdens deze training komen de volgende zaken aan bod:

 • Visie en missie van jouw team

 • Doelstellingen van jouw team

 • Enthousiasmeren en motiveren van het team

 • Maken van een plan voor jouw team

 • Het begeleiden van verandering

 • Motiveren van het individu en leiden naar concrete verbetering

 • Samenwerking met behulp van de kernkwadranten van Ofman

 • Slecht nieuws gesprekken voeren

 • Het aannemen van de juiste mensen

Trainer

Deze training wordt verzorgd door Ernst van Dijk van ons vaste trainingsbureau GIFT. GIFT heeft ruimschootse ervaring op het gebied van training, coaching en advies binnen de creatieve sector. Ernst werkte na zijn studie Commerciële Economie jaren in de reclame. Zijn laatste functie in deze branche was die van Algemeen Directeur van McCann-Erickson. Ernst is oprichter/partner bij Gift coaching training advies en is gespecialiseerd in het werken met mensen en bedrijven in de creatieve sector. Zijn uitgangspunt is dat het realiseren van lange termijndoelen begint bij het vandaag in actie komen en het ver-anderen van gedrag, maar dat wel in het kader van wie je in de kern bent.
Foto: Ernst van Dijk / Fotograaf: Henri Verhoef

Kosten

BNO-leden: 195 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 250 euro  per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.


Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing.


Kerncompetenties

Samen met een aantal ontwerpbureaus ontwikkelde BNO het trainingsprogramma Kerncompetenties over de commerciële kant van de creatieve praktijk. Klik hier voor een overzicht van alle 7 trainingen uit deze serie. Deze training sluit aan op de Kerncompetentie Leidinggeven aan creatieven.

Aanmelden


Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Bijdrage studiekosten via Werktuig PPO

Werkenden in de culturele en creatieve sectoren kunnen via Werktuig PPO een bijdrage aanvragen voor het mede financieren van hun professionele ontwikkeling. PPO staat open voor werknemers in loondienst en zzp'ers. 


De subsidie is ook inzetbaar voor verschillende onderdelen van de BNO Academie en dus ook voor deze training!

Lees hier meer over Werktuig PPO.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.