#Events

Live chat zakelijk adviseur Vicky Fasten

14.04.2020


20.00 - 21.00


Online (locatie), Online


De wereld is in rep en roer. Onzekerheid en kansen wisselen elkaar af, en er wordt als creative ondernemer ontzettend veel aanpassingsvermogen van je gevraagd. Overdag moeten alle zeilen bij om de gevolgen van de coronacrisis onder controle te krijgen, je bedrijf draaiende te houden en je vak zo goed als mogelijk uit te blijven oefenen.

Om ontwerpers van dienst te blijven zijn introduceren we onze live chats, 's avonds via Instagram. In deze chats zullen onze adviseurs hot issues bespreken en al je vragen daarover live beantwoorden.

Gecancelde opdrachten en wanbetalers

Op dinsdagavond 14 april kun je van 20.00 - 21.00 uur via Instagram deelnemen aan de eerste live chat met zakelijk adviseur Vicky Fasten.

Het centrale onderwerp van deze eerste editie is: Wat doe je met opdrachtgevers die niet betalen, en wat doe je als opdrachten niet doorgaan?

Vicky zal eerst de BNO en zichzelf introduceren. Vervolgens zal zij ingaan op het onderwerp, en ervaringen, tips 'n tricks delen. Daarna is er ruimte voor vragen en antwoorden die je kunt stellen via de chat.

Over Vicky Fasten (BNO)

Vicky Fasten is onze zakelijk adviseur. Bij haar kan je terecht met al je vragen over het opstellen van offertes, begrotingen of tarieven. Het kunnen ook hele omvattende vragen zijn over de groei van je bedrijf, nieuwe verdienmodellen of je positionering in de markt. In alle gevallen helpt Vicky je op weg om de situatie te overzien zodat je zelf de juiste beslissing kan maken.
Foto: Vicky Fasten

Zo kan het zijn dat je vast zit in een onderhandeling, een onhandige samenwerking of dat je door de emoties niet meer weet wat ‘slim’ is. Kortom er is geen vraag te gek, het gaat erom dat je weer verder kan met waar je goed in bent.

Loop je zelf rond met een urgente vraag of probleem als gevolg van het coronavirus, laat het ons weten via Instagram, en wie weet komt jouw onderwerp in een volgende live chat aan de orde.