BNO events

Live chat zakelijk adviseur Vicky Fasten #8

  • 09 jun. 2020
    20:00 - 21:00
  • Online
  • Reshape

Om ontwerpers van dienst te zijn introduceren we live chats. In deze chats, die 's avonds plaatsvinden, zullen onze adviseurs hot issues bespreken en al je vragen daarover live beantwoorden.

Op dinsdagavond 9 juni kun je van 20.00 - 21.00 uur via Instagram weer deelnemen aan een live chat met zakelijk adviseur Vicky Fasten.

Het centrale onderwerp van deze editie: staan de uurtarieven van ontwerpers onder druk?


Vicky zal eerst de BNO en zichzelf introduceren. Vervolgens zal zij ingaan op het onderwerp, en ervaringen, tips 'n tricks delen. Daarna is er ruimte voor vragen en antwoorden die je kunt stellen via de chat.

Over Vicky Fasten (BNO)

Vicky Fasten is onze zakelijk adviseur. Bij haar kan je terecht met al je vragen over het opstellen van offertes, begrotingen of tarieven. Het kunnen ook hele omvattende vragen zijn over de groei van je bedrijf, nieuwe verdienmodellen of je positionering in de markt.

In alle gevallen helpt Vicky je snel en concreet op weg om de situatie te overzien zodat je zelf de juiste beslissing kan maken. 
 

Zo kan het zijn dat je vast zit in een onderhandeling, een onhandige samenwerking of dat je door de emoties niet meer weet wat ‘slim’ is. Kortom er is geen vraag te gek, het gaat erom dat je weer verder kan met waar je goed in bent.

Loop je zelf rond met een urgente vraag of probleem als gevolg van het coronavirus, laat het ons weten via Instagram, en wie weet komt jouw onderwerp in een volgende live chat aan de orde. 
Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.