#Undefined

Live vraaggesprek met minister OCW

14.04.2020


15.15 - 16.00


Online (locatie), Online


Op 14 april zou de Werkconferentie Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Sector plaatsvinden, georganiseerd door Platform ACCT. Doel van de conferentie was om met de breed vertegenwoordigde sector in gesprek te gaan over actuele arbeidsmarktvraagstukken. Minister van Engelshoven van OCW zou als spreker aanwezig zijn.

Als alternatief voor de conferentie vindt op 14 april van 15:15 tot 16:00 uur een live vraaggesprek plaats tussen minister van Engelshoven en de interim voorzitter van Platform ACCT, Erik Akkermans. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Zij bespreken hierin de arbeidsmarkt in de culturele en creatieve sector en uiteraard de enorme gevolgen op de sector na de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Hoe houden – of krijgen - we de sector vitaal en toekomstbestendig? Welke maatregelen zijn er genomen? Welke kansen liggen er voor makers om zich bij- of om te scholen en verder professioneel te ontwikkelen?

Tijdens het interview krijgt de sector ook de kans vragen te stellen.  

Programma

Op 14 april is het interview met Kim Coppes als moderator via livestream te volgen van 15.15 tot 16.00 uur. Hierin zal de minister enkele vragen vanuit het veld beantwoorden

Voor wie?

De livestream is bedoeld en beschikbaar voor alle werkenden in de sector: ontwerpers, kunstenaars, creatief professionals, zzp'ers, medewerkers en leidinggevenden bij culturele of creatieve organisaties, bestuurders, beleidsmedewerkers bij de overheden en alle overige geïnteresseerden.