#Undefined

Maison&Objet

07.09.2018 - 11.09.2018


09.00 - 23.00


Paris Nord Villepinte Exhibition Centre, ZAC Paris Nord 2, 93420, Villepinte


De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 7 t/m 11 september 2018. BNO-leden hebben gratis toegang.


Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties. Maak kennis met bekende en minder bekende ontwerpers en bekijk de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum.


Gratis toegang BNO-leden

De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Volg de instructies op de link ‘You have an invite code. How do you use it.’ Tijdens het bestellen word je gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: XBDDRJD.


Indien je vragen hierover hebt, of over de beurs zelf, dan kun je contact opnemen met Promosalons Nederland (020 4620020 of m.rienderhoff@promosalons.nl).


Nieuwe indeling van de beurs

Het aanbod op de beurs ingedeeld in drie grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen), OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten) en INFLUENCES (unieke objecten, op maat gemaakte producten, aanbod voor interieurarchitecten en inkopers).