#Undefined

Masterclass 'De lerende organisatie'

16.06.2020


09.30 - 16.30


Online (locatie), Online


Organisaties die zich richten op continue verbetering van mensen en processen zijn aantoonbaar succesvoller dan conventioneel georganiseerde bedrijven. Zij leveren maximale waarde voor hun opdrachtgevers en weten hun teamleden optimaal te motiveren om bij te dragen aan continue ontwikkeling en een steeds hogere output.


Hoe breng je jouw bedrijf in die flow en hoe transformeer je jouw team naar zo’n succesvolle, lerende organisatie? Wat betekent dit voor jouw leiderschap en wat betekent het voor de mensen in je team? Wat betekent het voor de cultuur in jouw organisatie? Hoe zet je je medewerkers in hun kracht en hoe organiseer je interne processen zo dat de output en kwaliteit blijvend verbetert en je bedrijf mee blijft gaan in de voortdurende verandering die om ons heen plaatsvindt?


In deze masterclass, die LearningWaves alweer voor de derde keer organiseert, nemen trainers Ries Meertens van Coaching Creative Companies (en voormalig managing partner Kraaijvanger Architects) en Erik Giebels van (LearningWaves) je mee in de ins en outs van de lerende organisatie. Je krijgt inzicht in de basics, bruikbare tools en de weg naar het leveren van topprestaties, zowel vanuit de theorie als uit de praktijk.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Voor wie?

  • Architectenbureaus, ontwerpbureaus en alle andere dienstverleners in de creatieve sector;

  • Bureaueigenaren en -partners;

  • Bureaumanagers. 

Wat leer je?

Tijdens deze Masterclass krijg je inzicht in de basics van de lerende organisatie:

  • Wat is de meerwaarde van de lerende organisatie?

  • Hoe kun je jouw team motiveren en in beweging krijgen?

  • Hoe kun je het maximale uit mensen en teams halen?

  • Hoe kun je meer efficiëntie in je bedrijf bewerkstelligen?

  • Hoe kun je de output van je bedrijf op een hoger niveau krijgen?

  • Hoe kun je een cultuurverandering bewerkstellingen?

  • Wat zijn de do’s en dont’s bij deze verandering?

Docenten

Ries Meertens helpt ondernemers in de creatieve sector met het oplossen van lastige knelpunten, de professionalisering van hun bedrijfsvoering en het waarmaken van dromen en ambities. Ries zet hiervoor de ruim 25 jaar ervaring in die hij heeft opgedaan als oprichter en mede-eigenaar van diverse grote creatieve bureaus. Zijn coachees profiteren van zijn scherpe en praktische inzichten en de handige tools, waarmee zij hun zaken beter en efficiënter kunnen laten verlopen. Ries was daarvoor managing partner bij Kraaijvanger Architects, waar hij het Lean & Learn gedachtegoed van LearningWaves implementeerde. Dat leverde een positieve transitie en een constante verbeterdynamiek op.

“Het boeit me mateloos hoe mensen acteren en wat de drivers zijn voor een samenwerking waarbij het plezier ervan af spat en je de klant echt blij maakt.” Erik Giebels studeerde Bouwkunde aan de TU/e en is partner, trainer en coach bij LearningWaves. Hij wil graag dat mensen de werkweek net zo leuk vinden als het weekend en helpt leidinggevenden en hun teams daarom graag bij het anders leren kijken naar hun processen en organisatie.


Kosten (korting BNO-leden)

Deelname aan de online Masterclass 'De lerende organisatie' kost 325 euro (excl. btw).

BNO-leden betalen 295 euro (excl. btw). Vermeld dat je lid bent van de BNO en noteer je lidmaatschapsnummer in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier.