#Undefined

Masterly The Hague

21.10.2021 - 24.10.2021


09.00 - 18.00Masterly The Hague, het jaarlijks terugkerend festival in het Museumkwartier in Den Haag, vindt dit jaar plaats van 21 t/m 24 oktober. Kunstenaars, ontwerpers en fotografen tonen hun werk naast de historische schilderijen waardoor zij zich lieten inspireren. Het thema dit jaar is 'Ode aan het Nederlandse landschap'. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Masterly 2019 / Fotograaf: Bob Eshuis

Drie prachtige panden gelegen tegenover de prachtige Hofvijver worden voor de tweede keer samen opengesteld voor het publiek. De Lange Vijverberg 14, 15 en 16 presenteren de collecties van Dr Abraham Bredius, Hoogsteder & Hoogsteder en Cornelis Kruseman.

Initiatiefnemers

Stichting Masterly The Hague is een initiatief van Nicole Uniquole en Willem Jan Hoogsteder. Curator en BNO-erelid Nicole Uniquole is bekend van de tentoonstellingen Dutch Design – Huis van Oranje in Oranienbaum, Royal Showpieces in Paleis het Loo en Masterly – the Dutch in Milano in Palazzo Francesco Turati.

Willem Jan Hoogsteder is kenner van Hollandse en Vlaamse meesters uit de 17e eeuw. Met kunsthandel Hoogsteder & Hoogsteder verzorgde hij schilderijen voor meer dan 150 museale tentoonstellingen over de gehele wereld.