Me, Myself & A.I.

  • 27 sep. 2020 - 31 okt. 2020
    09:00 - 18:00
  • Feix Meritis, Amsterdam
    Keizersgracht 324 , 1016 EZ

Na een verbouwing van dik drie jaar en een corona-vertraging opent het Felix Meritis oktober groots met Me, Myself & A.I., de maand van Artificial Intelligence! Wil jij seksistische Siri hacken? In familietherapie met Alexa? Meedoen aan een mock trial? Vanaf 27 september is er bijna dagelijks een A.I. programma in Felix Meritis!

Odoo CMS - een grote afbeelding

Programma

Artificial Intelligence is all around us: van smartphone en stofzuiger tot stoplicht en seksspeeltje. Maar wat is kunstmatige intelligentie precies? Waar gaat het heen in de toekomst? En wat heeft het met jou te maken?

Tijdens Me. Myself & A.I. onderzoekt Felix Meritis het digitale leven van vandaag, morgen en ooit. Via 6 talks(hows), 2 games, 1 expo, 1 concert, 1 installatie, 1 workshop en meer, ontmoet je een line-up van 25 (inter)nationale kunstenaars en programmeurs, denkers, doeners, bots en vrije geesten die het potentieel van A.I. onderzoeken.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.