#Undefined

NIMA Marketing Day

09.09.2021


02.00 - 02.00


DeFabrique (locatie), Westkanaaldijk 7, 3542 DA , DeFabrique, Utrecht


NIMA Marketing Day op 9 september zal net als de jaargangen vóór corona worden opgediend als een marketingfestival waar de marketingspecialisten en ondernemers met de vingers aan de knoppen een hoofdrol spelen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Nima Marketing Day 2020/ Foto: Dwain Olsem (BBP Media) 

Na een geslaagde 'corona-editie' met beperkte aantallen bezoekers en verspreid over drie dagen in september 2020 is er getwijfeld over de aanpak voor 2021. Wordt de vijfde NIMA Marketing Day weer een echte live marketingdag of een editie verspreid over verschillende dagen? De kogel is door de kerk. Het wordt weer een eendaagse bijeenkomst waarin de smaakmakers uit het vak komen vertellen op welke wijze ze hebben kunnen bijdragen aan het succes van hun bedrijven en organisaties.


Echte verhalen over echte marketinguitdagingen die soms geweldig uitpakken en soms wat minder, maar waar je altijd iets van opsteekt. De thematracks zijn net als 'voor corona' verdeeld over tien zalen met een capaciteit van 100 bezoekers per zaal, waarbij uiteraard wordt uitgegaan van een redelijk genormaliseerde situatie voor live events na de zomer.

Wat kun je verwachten?

  • Een interactief programma met meer dan 50 sprekers van grote spraakmakende merken

  • Je kunt zelf je programma samenstellen

  • Volg praktische workshops om je kennis te vergroten

  • Netwerk met andere marketingprofessionals

Het unieke aan NIMA Marketing Day is dat we zoveel spraakmakende en merkwaardige merken bij elkaar hebben weten te brengen op 1 dag. Een snoeptrommel voor de marketeer.