#Undefined

NIMA Marketing Week 2020

01.09.2020 - 03.09.2020


02.00 - 02.00


DeFabrique (locatie), Westkanaaldijk 7, 3542 DA , DeFabrique, Utrecht


NIMA Marketing Day wordt eenmalig NIMA Marketing Week. Van dinsdag 1 t/m donderdag 3 september vertellen marketingprofessionals over hun inzichten en ervaringen in de praktijk. De organisatie van het event is in handen van het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en MarketingTribune.

NIMA Marketing Week is een event gericht op alle professionals in marketing, communicatie en sales. De week wordt opgedeeld in verschillende tracks: steeds een zaal met ruime capaciteit en anderhalve meter afstand. Iedere track behandelt een thema of onderwerp dat door NIMA-marketeers op dit moment belangrijk wordt gevonden. Tussen de eerste en afsluitende keynote stel je zelf jouw ideale programma samen vol verhalen, cases en ervaringen.

Op de NIMA Marketing Week speelt de weerbarstige marketingpraktijk een hoofdrol. Persoonlijke ontwikkeling en het delen van insights aan de hand van relevante praktijkcases, te midden van andere marketeers die delen en inspireren.

"Stiekem is NIMA Marketing Week gewoon het grootste designcongres van Nederland"
– Roel Stavorinus, merk- en designstrateeg

De ruim opgezette locatie De Fabrique in Utrecht biedt genoeg ruimte om gedurende 6 dagdelen op anderhalve meter afstand bezoekers te ontvangen en zo de RIVM-maatregelen goed te handhaven.

Wil je erbij zijn op een of meerdere dagdelen of dagen, live of online? Kijk voor meer informatie en inschrijven op de site.