#Undefined

Oh my GOTH

05.03.2022 - 06.03.2022


09.00 - 18.00


Design Museum Den Bosch, De Mortel 4, 5211 HV, Design Museum Den Bosch, 's-Hertogenbosch


Design Museum Den Bosch, de Verkadefabriek en Willem Twee slaan de handen ineen en presenteren op 5 en 6 maart 2022 een tweedaags festival in het culturele hart van Den Bosch in het kader van de tentoonstelling GOTH – Designing Darkness.

Goth nodigt je uit om na te denken over de dingen die doorgaans het daglicht niet kunnen verdragen. Of je nou zwarte eyeliner draagt of niet, iedereen heeft een donker randje. Oh my GOTH! – het festival neemt je mee op een duistere verkenningstocht naar de invloeden van goth binnen de wereld van film, muziek, theater en design. Kom griezelen, zwelgen en ongegeneerd genieten van een uitgebreid programma met concerten, theatervoorstellingen, unieke filmvertoningen en workshops.


Meer dan twintig activiteiten op vier locaties in Den Bosch

Oh my GOTH is een festival met meer dan twintig verschillende activiteiten op vier verschillende locaties in de stad. In de Toonzaal van Willem Twee luister je bijvoorbeeld naar een pianoconcert met duivelse werken van Fransz Liszt. In de Verkadefabriek is onder meer een muzikaal theaterritueel met meedogenloze synths en inktzwarte bassen door Club Gewalt, en een exclusieve live soundtrack door Condor Gruppe bij de erotische cultklassieker Daughters of Darkness. 

In Design Museum Den Bosch zijn er schilder- en tekenworkshops, een filmlezing over vrouwelijke horrorregisseurs, en een interactief college over de duistere bronnen van de popmuziek. In het poppodium van Willem Twee is er een avondvullend postpunk/goth muziekprogramma met o.a. Tramhaus, Mathilde Nobel, Rats on Rafts, Skemer en Laster.


Tickets

De ticketverkoop van dit event verloopt via de website van de organisator.