BNO events

OPA: Genderbenders

  • 20 jun. 2019
    20:00 - 22:30
  • Studio Verheyden, Arnhem
    Wezenstraat 5 , 6811 CR

Het Fashion & Design Festival Arnhem heeft dit jaar als thema Identiteit & Gender. In samenwerking met het FDFA organiseert OPA een avond over wat ontwerpers kunnen betekenen in de vraagstukken rondom de vervagende grenzen tussen man en vrouw en de zoektocht naar identiteit.

Is gender slechts een herhaling van stereotype gedrag of een wezenlijk onderdeel van je identiteit? En hoe kunnen we onze cultuur aanpassen aan de diversiteit van identiteiten en lichamen?

Sprekers zijn whispering activist Chet Burger en artistiek onderzoeker & inclusie adviseur Julius Thissen. Daarnaast ook een optreden van Armando van den Berg & Charlotte Rackwitz (Muziektheater). 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Tickets

Normaal: 8 euro
Studenten: 3 euro  
BNO-, OPA-, BKA- en CASA-leden: gratis 

Naast de reguliere prijzen is er een Best of Show Award voor het ontwerp dat de andere winnaars overtreft, en een Jury Prize voor de case die het beste laat zien wat design kan betekenen voor mens, merken en maatschappij. Ook wordt de European Design Agency of the Year onthuld.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.