#Undefined

Overwerk #14: Dadara

30.08.2018


21.30 - 23.00


't T-Huis Park Valkenberg, John F. Kennedylaan 15, Breda


De 14e editie van Overwerk vindt plaats in het stadspark van Breda, Park Valkenberg, waar veelzijdige kunstenaar Daniël Rozenberg, alias Dadara, een praatje zal houden over zijn bijzondere carrière, het Summer of Like project en zijn fascinatie/frustratie met social media.

Het event is in Het Valkenberg omdat het park, sinds eind juni het decor vormt voor Dadara’s project ‘Summer of Like’, waarmee hij mensen bewust wil maken van hun social media gebruik (/misbruik) en de invloed daarvan op real-life contact.


Odoo CMS - een grote afbeelding

Artwork: Koen van Geel

Social media en Dadara

Social media is een onderwerp wat de laatste jaren veel voorkomt in het werk van Dadara, een aantal jaar geleden richtte hij een fictieve religie op met ‘Like 4 Real ’, waarna hij in 2013 een metershoge Like duim verbrandde op het beroemde Burning Man festival in de woestijn van Nevada, en organiseerde hij een begrafenis in Amsterdam waarbij de stoet achter een like-kist aan liep.

Dadara was de eerste Nederlandse kunstenaar met een groot project op Burning Man. Deze zomer brengt Dadara Like 4 Real naar Breda.

Aanmelden

Klik hier om een ticket te kopen. De entree is 6 euro, studenten betalen 3 euro.