#Undefined

Pentawards Live

13.02.2019


09.00 - 18.00


Passenger Terminal Amsterdam, Piet Heinkade 27, 1019 BR, Amsterdam


Packaging Innovations presenteert op 13 februari Pentawards Live! Het nieuwe, internationale verpakkingsevent dat ’s werelds allesbepalende design guru’s het podium biedt voor een dialoog over do’s en don’ts in creatief en effectief verpakkingsdesign.  

Nieuw internationaal verpakkingsevent 

Afgelopen jaar werd de wereldwijd gerenommeerde verpakkingsdesignprijs Pentawards op Packaging Innovations bij het Nederlandse publiek geïntroduceerd. Waar in 2018 nog slechts op onderdelen aandacht werd besteed aan de Pentawards, is het nu tijd voor de next step. Dankzij de enthousiaste reactie van bezoekers en exposanten besloot het Pentawards projectmanagement om het internationale event, waarbij de dialoog over prijswinnend design wordt gevoerd,  uit te breiden.

Connect, watch & learn

Het event zal de Passenger Terminal Amsterdam in drie delen opsplitsen. Het thema ‘connect’ wordt gelinkt aan de interactie die plaatsvindt tussen design agencies en verpakkingsexperts met brand owners, designers en verpakkingsprofessionals. Deze dialoog op het main deck vormt het kloppende hart van het event.

Het promenade deck staat in het teken van ‘watch’. De bezoeker laat zich inspireren met een expositie over design around the world; de met een Pentaward bekroonde designs van 2018. 

Op het prachtige panoramadeck wordt het derde onderdeel gepresenteerd: ‘learn’. Sprekers die ’s werelds allesbepalende merken vertegenwoordigen, nemen het podium en dagen verpakkingsprofessionals uit over de grens te denken. De nieuwe opzet van dit conferentieprogramma met hoogwaardige, internationale sprekers kan worden bezocht als hiervoor tijdig een delegate ticket is bemachtigd. Om het exclusieve karakter te bewaken is een maximum aantal zitplaatsen van 200 bepaald.