#Events

Power to the Planet

11.04.2022


19.00 - 21.00


Droog, Staalstraat 7 A/B, 1011 JJ, Amsterdam


Al heb je de contouren van de ideale wereld helder op je netvlies, het realiseren van die wereld is ongelooflijk moeilijk. Hoe krijgen wij als mensen onszelf zover dat we zorgvuldig met onze leefwereld omgaan?

Het programma Power To The Planet - Fast Forward blikt vooruit naar een toekomst met ruimte voor ál het leven op aarde. Zelfs voor ons.

 

Sprekers

Sprekers zijn schrijver en activist Eva Rovers en participatiedeskundige en praktisch idealist Natasja van den Berg. Rovers gelooft in opstand en verzet, terwijl Van den Berg denkt dat er niets gebeurt als je de instituties niet meekrijgt. De sprekers voeren het gesprek met elkaar en het publiek op basis van de revolutionaire resultaten van eerdere bijeenkomsten van Power To The Planet. 

Het programma, dat onderdeel uitmaakt van de tentoonstelling The World As You Don’t Know It van Renny Ramakers, krijgt met deze avond zijn ontknoping. Farid Tabarki van Studio Zeitgeist modereert de avond; zijn collega Rindert de Groot leidt de revolutionaire inhoud in. Deelnemers aan het programma pitchen de meest vergaande ideeën.