#Undefined

Service Design Days

05.10.2018 - 06.10.2018


09.00 - 18.00


Disseny Hub Barcelona (locatie), Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38, 08018, Disseny Hub, Barcelona


Change is here to stay. Klanten worden steeds veeleisender en hun doelstellingen veranderen snel. Klimaatverandering en schaarste van natuurlijke hulpbronnen hebben een grote impact op het dagelijks leven van mensen, bedrijven en samenlevingen. Ook vereisen nieuwe technologieën andere vaardigheden van ontwerpers en gebruikers. Dit betekent dat organisaties en individuen niet stil kunnen zitten, ze moeten zich allemaal voortdurend aanpassen aan deze dynamische micro- en macro-omgevingen.

Maar hoe ga je om met al deze veranderingen? 

Op 5 en 6 oktober hoor je op de derde editie van Service Design Days het antwoord op deze vraag.

Visies, strategieën en ervaringen

Editie 2018 slaat een brug tussen bedrijfs- en ontwerpstrategieën. Designmanagers van o.a. Zalando, Spotify, PepsiCo, Ikea en N26 delen hun visies, strategieën en ervaringen. Onderzoekers zoomen in op de nieuwste designtrends; AI & data, de waarde en impact van design, en meer. Vier designprofessoren van bekende universiteiten zoals het Politecnico in Milaan en de TU Delft geven academische lezingen en tijdens tien masterclasses kunnen verschillende nieuwe ontwerpmethodieken worden toegepast om daarna onmiddellijk te worden toegepast.

Wat is er allemaal te zien en doen?

  • Een tweedaagse conferentie voor strategische ontwerpers uit alle ontwerpdisciplines die andere ontwerpers, innovators, bedrijfsontwikkelaars en ondernemers willen ontmoeten om te leren hoe ze hun teams kunnen betrekken bij design-driven innovation.

  • Meer dan 30 internationale sprekers die hun kennis en ervaring delen over human-centric, design-led change.

  • De nieuwste trends, methodologieën en ontwikkelingen op het gebied van service design, design thinking, etnografisch onderzoek, business design, behaviour design, customer experience, social design en meer.

  • Heerlijke Catalaanse lunches en levendige netwerksessies - met honderden ervaren experts uit meer dan 30 verschillende landen en bedrijfstakken - in het hart van het innovatie-district van Barcelona.

  • En misschien een duik vanaf het strand van Barcelona in de Middellandse Zee.