#Undefined

Service Design Days: 'Rethinking well-being'

13.06.2019 - 15.06.2019


09.00 - 18.00


Disseny Hub Barcelona (locatie), Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38, 08018, Disseny Hub, Barcelona


Van 13 tot en met 15 juni kun je in Barcelona een nieuwe editie van Service Design Days bezoeken. Het thema dit jaar is ‘Rethinking well-being’. Als BNO-lid kun je profiteren van 20% korting op de tickets.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Rethinking well-being

Empathie voor en kennis over klanten (consumenten, burgers, patiënten en anderen) helpen bij het ontwerpen van producten en diensten en het creëren van waardevolle gebruikerservaringen. Maar kunnen zowel alledaagse als complexe, systemische problemen aan de hand van design worden opgelost?

Welke verantwoordelijkheid hebben designers en welke (leidende) rol kunnen jullie hebben bij het ontwerpen van producten en diensten die het leven van mensen prettiger en beter maken? 

Van 13 tot 15 juni krijg je antwoord op deze vragen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Wat is er te zien en te doen?

  • Een bijzondere, interactieve conferentie voor strategische ontwerpers (uit alle ontwerpdisciplines) die over hun eigen vakgebied heen willen kijken, anderen willen ontmoeten en van experts willen leren.

  • Drie dagen vol inspiratie, talks en workshops, met: 

-Op de eerste dag een Service Design Tour waarbij vijf toonaangevende bureaus, waaronder Designit en Fjord, hun deuren openen;
-Op de tweede dag 10 inspirerende keynotes en case studies, en 5 intensieve masterclasses; 
-Op de laatste dag een 3 uur durende, custom-made workshop, gegeven door een internationaal team van IDEO.

  • Meer dan 20 internationale sprekers die hun visie, kennis en ervaring delen over human-centered design thinking en doing.

  • De nieuwste trends, methodologieën en ontwikkelingen op het gebied van service design, design research, customer experience, social design en meer.

  • Network drinks en een heerlijke Catalaanse lunch - met honderden ervaren designers uit meer dan 30 verschillende landen en bedrijfstakken - in het hart van het innovatie-district van Barcelona.

  • En wellicht zelfs een duik in de Middellandse Zee.

 
 

Aanmelden en 20% korting BNO-leden

De BNO is mediapartner van Service Design Days en daarom kun je als BNO-lid tickets kopen met 20% korting. Je betaalt dan slechts 152 euro, incl. BTW. De discount code is: BNOxSUMMIT.

Daarnaast kun je deelnemen aan meer dan 100 activiteiten, lezingen, exposities en design tours in de stad.