#Undefined

Social Design Showdown: #5 opdrachtgeverschap

13.04.2021


15.00 - 17.30


Online (locatie), Online


Dit online event over Opdrachtgeverschap in de creatieve industrie wordt gehost door Social Design Showdown, het platform voor social designers. In een plenaire sessie en verschillende break-out sessies kom je meer te weten over de samenwerking tussen ontwerpers en opdrachtgevers.

Wat zijn valkuilen? Hoe zet je de samenwerking met ontwerpers goed op? Wat houdt goed opdrachtgeverschap in? En hoe zorg je ervoor dat alle partijen het maximale uit een project kunnen halen?

Panelleden

Onno van der Veen is partner en service designer bij Ideate. Hij neemt je mee in wat een goede samenwerking met opdrachtgevers kan betekenen in onder andere de zorgsector.

Geke van Dijk is strategy director en mede-oprichter van STBY. Grote maatschappelijke uitdagingen en systeemveranderingen vragen om andere manieren van samenwerken tussen creatieve partijen en opdrachtgevers. Geke deelt op basis van recente projecten haar inzichten hierover.

Machteld Barchjansen is programmaleider van OMspaces, de creatieve ontmoetingsplaats van het Openbaar Ministerie. Hoe pakt zij de samenwerking met ontwerpers aan van binnenuit?

Tickets

Het event vindt online plaats via WebEx. De toegang is gratis.