#Undefined

Studio Agri meets Design

19.10.2019 - 27.10.2019


11.00 - 20.00


Sectie-C , Daalakkersweg 10, 5641 JA, Sectie-C, Eindhoven


Ben jij ontwerper, boer, beleidsmaker of een andere professional werkzaam in de agrifood of creatieve industrie? Kom dan langs bij STUDIO Agri meets Design op de Dutch Design Week.

Agri meets Design bestaat in 2019 zeven jaar. Tijdens de Dutch Design Week blikken ze terug op jaren van praktijkervaringen, waarin tientallen boeren en ontwerpers samenwerkten aan vernieuwingen in de landbouw. Dit rijke netwerk van kennis en ervaringen komt nu voor het eerst actief samen en wordt gepresenteerd in een nieuwe vorm: STUDIO Agri meets Design.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Studio

In de STUDIO wordt je ontvangen door Vera Minten – kwartiermaker van Agri Meets Design – en Sietske Klooster – designer researcher van de werkprincipes van Agri meets Design. Zij neemt je mee langs een aantal samenwerkingen waarin Agri Meets Design een aanjagende rol had.

Je ziet bijvoorbeeld hoe ontwerpers kunnen bijdragen aan een nieuw systeem voor kringlooplandbouw in Nederland. Met drie korte documentaires, een archief van beeldmateriaal en een toolbox van werkprincipes krijg je een kijkje achter de schermen.

BNO-korting op DDW Tickets

BNO-leden ontvangen een korting van 2,50 euro (17,50 euro in plaats van 20,00 euro) op een DDW Ticket. Gebruik hiervoor de promotiecode BNODDW2019, voordat je afrekent.