#Events

Studio Visits: Afdeling Buitengewone Zaken

13.12.2022


15.30 - 17.30


Afdeling Buitengewone Zaken, Voorhaven 19 B, 3025 HC, Rotterdam


Foto: Snelle Wip, Afdeling Buitengewone Zaken


Ontbijten én tegelijk leren van toppers uit het ontwerpvak? Dat kan met de BNO Start Studio Visits. Neem een kijkje achter de schermen, laat je inspireren en kom van alles te weten over het werk, de werkplek en werkwijze van gerenommeerde ontwerpers uit het ontwerpvak.

Heb jij altijd al willen weten hoe gevestigde namen de groei van hun bedrijf in de beginjaren hebben aangepakt? Ben je benieuwd welke fouten zij maakten en misschien nog maken? Of heb jij andere vragen? Ga mee en vraag ze het hemd van het lijf. Geen enkele vraag is te gek!

Op 13 december kun je op bezoek bij Afdeling Buitengewone Zaken.


Afdeling Buitengewone Zaken

Afdeling Buitengewone Zaken is een social design bureau in hart en nieren. Zij onderzoeken en ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers en vanuit eigen initiatief, een betere samenleving. En dat doen ze niet alleen. Ze werken veel samen met externe partijen en daar zijn ze onder andere ook voor bekroond met een Dutch Design Award in de categorie Service & Systems.

Co-founder en Strategy Director Jan Belon heeft in de loop der jaren veel meegemaakt en geleerd. Tijdens ons bezoek vertelt hij hoe hij met vallen en opstaan het bureau heeft ontwikkeld. Is dit een visit die alleen interessant is voor social designers? Absoluut niet! Alle startende ontwerpers krijgen hier gegarandeerd gouden tips!


Aanmelden

Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.


BNO Start

BNO-leden die maximaal 5 jaar geleden zijn afgestudeerd kunnen exclusief gebruik maken van BNO Start. Dit programma helpt ontwerpers bij de ontwikkeling en professionalisering van hun ontwerppraktijk via crash courses, studio visits en mentoring.

Wil jij meer weten over het programma of actief op de hoogte gehouden worden van de inschrijfmogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar dewi@bno.nl.