#Events

Studio Visits: BCXSY

05.10.2022


09.00 - 10.30


BCXSY, Rijnsburgstraat 74, 1059AX, Amsterdam


Foto: Boaz Cohen & Sayaka Yamamoto | Fotograaf: Rene van der Hulst


Ontbijten én tegelijk leren van toppers uit het ontwerpvak? Dat kan met de BNO Start Studio Visits. Neem een kijkje achter de schermen, laat je inspireren en kom van alles te weten over het werk, de werkplek en werkwijze van gerenommeerde ontwerpers uit het ontwerpvak.

Heb jij altijd al willen weten hoe gevestigde namen de groei van hun bedrijf in de beginjaren hebben aangepakt? Ben je benieuwd welke fouten zij maakten en misschien nog maken? Of heb jij andere vragen? Ga mee en vraag ze het hemd van het lijf. Geen enkele vraag is te gek!

Op woensdag 5 oktober kun je op bezoek bij BCKSY.


BCXSY

Product ontwerpers Boaz Cohen en Sayaka Yamamoto vormen sinds 2007 BCXSY (spreek uit als ‘/bi-k-see/’). Zij hebben de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan bij het runnen van een eigen ontwerpstudio.

Zij hebben (samen)gewerkt met (internationale) klanten, ontwerpers en ambachtslieden zoals: Kvadrat, Philips Lighting, Wallpaper*Magazine, Design Museum Holon en Atelier Robotiqe en verkopen hun werk op de meest prestigieuze designevenementen en aan/via gerenommeerde galerieën en musea zoals: het TextielMuseum, Shanghai Glass Museum en het V&A in London.


Aanmelden

Deze studio visit is reeds volgeboekt. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een e-mail naar dewi@bno.nl.


BNO Start

BNO-leden die maximaal 5 jaar geleden zijn afgestudeerd kunnen exclusief gebruik maken van BNO Start. Dit programma helpt ontwerpers bij de ontwikkeling en professionalisering van hun ontwerppraktijk via crash courses, studio visits en mentoring.

Wil jij meer weten over het programma of actief op de hoogte gehouden worden van de inschrijfmogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar dewi@bno.nl.