#Events

Studio Visits: CLEVER°FRANKE

18.10.2022


09.30 - 11.30


CLEVER°FRANKE, Plompetorengracht 4, 3512 CC, Utrecht


Foto: kantoor CLEVER°FRANKE


Ontbijten én tegelijk leren van toppers uit het ontwerpvak? Dat kan met de BNO Start Studio Visits. Neem een kijkje achter de schermen, laat je inspireren en kom van alles te weten over het werk, de werkplek en werkwijze van gerenommeerde ontwerpers uit het ontwerpvak.

Heb jij altijd al willen weten hoe gevestigde namen de groei van hun bedrijf in de beginjaren hebben aangepakt? Ben je benieuwd welke fouten zij maakten en misschien nog maken? Of heb jij andere vragen? Ga mee en vraag ze het hemd van het lijf. Geen enkele vraag is te gek!

Op 13 oktober kun je op bezoek bij CLEVER°FRANKE.


CLEVER°FRANKE

CLEVER°FRANKE is een toonaangevend adviesbureau voor data-ontwerp en technologie dat nieuwe manieren creëert om mensen te verbinden met data om inzichten te vergroten, nieuwe perspectieven te onthullen en te inspireren tot verandering. De projecten lopen uiteen van de identiteiten voor het EuroVision Songfestival 2020 & 2021, het Corona-dashboard van de Nederlandse overheid en het duurzame investeringsplatform Globalance, maar hebben altijd data als kern.

Tijdens het bezoek krijgen we een rondleiding en presentatie van Design Principal Bob Corporaal verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de groei van de ontwerppraktijk.


Aanmelden

Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.


BNO Start

BNO-leden die maximaal 5 jaar geleden zijn afgestudeerd kunnen exclusief gebruik maken van BNO Start. Dit programma helpt ontwerpers bij de ontwikkeling en professionalisering van hun ontwerppraktijk via crash courses, studio visits en mentoring.

Wil jij meer weten over het programma of actief op de hoogte gehouden worden van de inschrijfmogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar dewi@bno.nl.