#Events

Studio Visits: Creative Chef

01.12.2022


09.30 - 12.00


Creative Chef, Ferdinand Huijklaan 20 B, 3768 HX, Soest


Foto: Creative Chef


Ontbijten én tegelijk leren van toppers uit het ontwerpvak? Dat kan met de BNO Start Studio Visits. Neem een kijkje achter de schermen, laat je inspireren en kom van alles te weten over het werk, de werkplek en werkwijze van gerenommeerde ontwerpers uit het ontwerpvak.

Heb jij altijd al willen weten hoe gevestigde namen de groei van hun bedrijf in de beginjaren hebben aangepakt? Ben je benieuwd welke fouten zij maakten en misschien nog maken? Of heb jij andere vragen? Ga mee en vraag ze het hemd van het lijf. Geen enkele vraag is te gek!

Op 1 december kun je op bezoek bij Creative Chef.


Creative Chef

Creative Chef is een multidisciplinaire art & design studio opgericht door kunstenaar en chef Jasper Udink ten Cate. Vanuit zijn studio werkt hij samen met zijn team aan ervaringen rondom zijn kunstwerken, design objecten en verhalen die vaak maar niet noodzakelijkerwijs verbonden zijn met het thema voeding.

Voor zijn ‘ervarings-recepten’ gebruikt Jasper ingrediënten zoals design, biotechnologie, filosofie, chemie, plantenkunde, AI, textiel, mode, grafische vormgeving, toekomstscenario’s, kunst, muziek en elke andere denkbare discipline die bijdraagt aan het recept.

De studio is ook gespecialiseerd in art direction, product development, concept development en marketing strategies voor bedrijven. Zo werkte Jasper en zijn team reeds voor grote bedrijven zoals Nike, Google, Ahold, Brightfood Shanghai, BASF, Rabobank en ABNAMRO.


Aanmelden

Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.


BNO Start

BNO-leden die maximaal 5 jaar geleden zijn afgestudeerd kunnen exclusief gebruik maken van BNO Start. Dit programma helpt ontwerpers bij de ontwikkeling en professionalisering van hun ontwerppraktijk via crash courses, studio visits en mentoring.

Wil jij meer weten over het programma of actief op de hoogte gehouden worden van de inschrijfmogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar dewi@bno.nl.