#Events

Studio Visits: Hansje van Halem

13.10.2022


09.00 - 12.00


Hansje van Halem, Marcusstraat 52 - deurbel 2B, 1091 TK, Amsterdam


Foto: Hansje van Halem | Fotograaf: Valentina Vos


Ontbijten én tegelijk leren van toppers uit het ontwerpvak? Dat kan met de BNO Start Studio Visits. Neem een kijkje achter de schermen, laat je inspireren en kom van alles te weten over het werk, de werkplek en werkwijze van gerenommeerde ontwerpers uit het ontwerpvak.

Heb jij altijd al willen weten hoe gevestigde namen de groei van hun bedrijf in de beginjaren hebben aangepakt? Ben je benieuwd welke fouten zij maakten en misschien nog maken? Of heb jij andere vragen? Ga mee en vraag ze het hemd van het lijf. Geen enkele vraag is te gek!

Op 13 oktober kun je op bezoek bij Hansje van Halem.


Hansje van Halem

Hansje van Halem, hoofdontwerper van festival Lowlands sinds 2017, verwierf bekendheid met haar kenmerkende typografie en geometrische, bijna psychedelische illustraties die zijn opgebouwd uit complexe patronen. Van Halem krast, tekent of weeft haar letters digitaal en ontwerpt postzegels, affiches en illustraties. Haar ontwerpexperimenten leiden soms tot opdrachttoepassingen voor de openbare ruimte.

Haar werk bevindt zich in de collectie van musea, waaronder Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Meermanno / Huis van het Boek en Museum für Gestaltung Zürich.


Aanmelden

Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.


BNO Start

BNO-leden die maximaal 5 jaar geleden zijn afgestudeerd kunnen exclusief gebruik maken van BNO Start. Dit programma helpt ontwerpers bij de ontwikkeling en professionalisering van hun ontwerppraktijk via crash courses, studio visits en mentoring.

Wil jij meer weten over het programma of actief op de hoogte gehouden worden van de inschrijfmogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar dewi@bno.nl.