BNO events

THE DRIVER Exhibition

  • 19 okt. 2019 - 27 okt. 2019
    11:00 - 18:00
  • Eindhoven
    Klokgebouw 50 , 5617 AB
  • DDW , Driving Dutch Design

Tijdens Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven presenteren de Drivers van het katalysator programma Driving Dutch Design 2019 hun werk.

De tentoonstelling is de gehele Dutch Design Week geopend.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Drivers 2019

Bekijk hieronder een overzicht van de Drivers van DDD 2019:

Odoo CMS - een grote afbeelding

Publicatie The Driver

Ook dit jaar zijn de ervaringen van de deelnemers gebundeld in een boekwerk. Deze publicatie is voor 22,80 euro hier te bestellen.

Coördinatie: Drivers Ilse Meulendijks (Studio Juxta) + Julie Thissen (the cyclist) Vormgeving: Drivers Thijs van Dalen + Frans van Ditzhuijzen (Studio Bureau), Ilse Meulendijks en Raoul Wilke (Studio Turbo)
Tekst: Tony Hoffa en Anna Ludwig
Illustraties: Aina Seerden (Studio Aina)

Met de aankoop van de publicatie steun je de Drivers op hun weg in de wereld van het ondernemerschap. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Over Driving Dutch Design

Het programma 'Driving Dutch Design' staat al 5 jaar bekend als de katalysator voor talentvolle creatieve ondernemers. Ondersteund door de ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation werken de Drivers aan de ontwikkeling van hun ondernemersskills. Met masterclasses en meet-ups worden ze uitgedaagd om hun studio verder te professionaliseren binnen het steeds veranderende ontwerplandschap.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Driving Dutch Design Masterclass door Paul Hughes

Naast de reguliere prijzen is er een Best of Show Award voor het ontwerp dat de andere winnaars overtreft, en een Jury Prize voor de case die het beste laat zien wat design kan betekenen voor mens, merken en maatschappij. Ook wordt de European Design Agency of the Year onthuld.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.