#Undefined

The Scene is Here

19.10.2019 - 27.10.2019


11.00 - 18.00


MU Artspace, Torenallee 40-06, 5617 BD, MU Artspace, Eindhoven


The Scene is Here geeft een inkijk in de ontwerppraktijk van 28 opkomende ontwerptalenten. Wat zijn hun drijfveren, hun twijfels en ambities en welke waardes stellen zij voorop in hun werk?

 
 

Angelique Spaninks, voorzitter van de adviescommissie van de Deelregeling Talentontwikkeling: "Wat opvalt aan de talentvolle generatie ontwerpers van nu is de combinatie van lef en bescheidenheid. Ze willen de alom falende systemen - sociaal, politiek, economisch, cultureel - bij de wortel aanpakken, soms dienend, maar altijd zelfbewust. Natuurlijk zullen ze de problemen van de wereld niet kunnen oplossen, maar ze herstellen connecties en dragen bij aan het kerende tij door innig samen te werken, met elkaar maar vooral ook met wetenschappers, specialisten en de industrie die echt anders wil."

Naast de videoportretten zullen de talenten dagelijks te zien zijn in een rijk programma met verschillende performances en workshops.

BNO-korting op DDW Ticket

BNO-leden ontvangen een korting van 2,50 euro op een DDW-ticket (17,50 euro in plaats van 20,00 euro). Gebruik hiervoor de promotiecode BNODDW2019, voordat je je tickets afrekent.